Kok industriële keuken
Destelbergen, België
Voor een industriële keuken zijn we opzoek naar een kok! Heb jij enige ervaring in een (industriële) keuken? Ben je bereid om in 2 ploegen te werken? Dan kan deze job in Destelbergen perfect zijn voor jou!
Het takenpakket:
Als kok binnen deze industriële keuken ben jij medeverantwoordelijk voor de bereiding van meer dan 200.000 kant-en-klare gerechten en maaltijdcomponenten per dag. Vergeet kleine pannetjes, hier werken ze met industriële kookketels (tot 1000 liter!) Dit houdt in dat je:
met behulp van een planning, de uitgeschreven recepten omtovert in heerlijke gerechten.kritische smaakpapillen elke hap controleert, terwijl je alle gegevens registreert op kwaliteitsdocumentensamen met je collega’s zorgt voor een keuken die niet alleen lekker ruikt maar ook blinkt van netheid en organisatie.
InterimNutritionFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Heb je ervaring als chefkok?
Ben je flexibel ingesteld?
Kan je jou gemakkelijk verplaatsen rondom Gent?
Lees dan snel verder!
Voor een mooie brasserie in het Gentse, zijn we vandaag op zoek naar een nieuwe collega.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Omschrijving van de functie: Als ervaren chefkok bent u verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van kwalitatieve en smaakvolle gerechten in ons voortreffelijke restaurant in Merelbeke. U werkt samen met een gepassioneerd team van collega’s en zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor onze gasten. Uw creativiteit en oog voor detail vormen de kern van de smakelijke menu’s die u samenstelt.
Belangrijkste taken:
Bereiden en presenteren van gerechten volgens de hoogste kwaliteitsnormen.Beheren van de keuken en toezien op de naleving van hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen.Samenstellen van menu’s en het doen van inkopen.Aansturen en trainen van junior keukenpersoneel.Zorgen voor een vlotte samenwerking en communicatie binnen het keukenteam.Innovatief denken en introduceren van nieuwe gerechten en kooktechnieken.
InterimLeisureFull-timeFixed contract
Voor een Slagerij te Nevele gaan we op zoek naar een ervaren kok!
Je staat in voor de warme en koude keuken!
Gerechten bereidenSalades maken/afwerkenGroenten kuisenDagschotels maken/inpakkenVlees bewerkenTapasplanken, Apero, desserts,....
InterimNutritionFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Voor een gezellige horecazaak in Beernem, met een restaurant en tearoom zijn we op zoek naar een kok of kokin.
We zijn op zoek naar een kok/kokin die zelfstandig kan werken. Het gaat om een functie zonder de noodzaak om creatief te denken of suggesties te ontwikkelen; je werkt volgens een vaste kaart.
Jouw verantwoordelijkheden
Voorbereiden en bereiden van gerechten volgens de vaste kaart.Samenwerken met collega’s om een vlotte service te garanderen.Zorgen voor een nette en georganiseerde werkplek in de keuken.Werken volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.
InterimServicesFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een kok die ervaring heeft in de keuken.
je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen.je bereid de borden en mis en place voorJe stat zowel aan koude als warme kantJe hebt zelf inbreng over de suggesties
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Kok voor Hotel
Roeselare, België
Ben jij gepassioneerd door voeding en kok van Opleiding of door ervaring?
De koude en warme keuken is je natuurlijke habitat?
Ontbijt, Lunch en diner klaarmaken is voor jou Peace of Cake?
Menu's samenstellen en presentatie van de gerechten liggen je nauw aan het hart?
Je hebt Kennis van de HACCP regels?
Aansturen van collega's zit je in de genen?
Punctueel ingesteld naar keuken onderhoud?
Opvolging en bestelling van stock en levering heeft geen geheimen voor jou?
Werken in een hotelsfeer daar voel jij je thuis?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Cuisinier
Saint-Georges-sur-Meuse, Belgique
Un restaurant Italien cherche un cuisinier expérimenté dans la cuisine Italienne.
Vous êtes passionné par la cuisine italienne et avez une expérience en tant que cuisinier?Nous sommes à la recherche d'un cuisinier talentueux pour rejoindre leur équipe dynamique.Vous cuisinerez des plats gourmands au saveur d'été et aux produits qualitatifs.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Chef.fe cuisinier.e
Amay, Belgique
📌 Description du poste :
Nous recherchons un Chef de cuisine talentueux et passionné, spécialisé en viandes et pâtes, pour prendre les rênes de la cuisine d’un restaurant gastronomique de cuisine française situé à Amay. Vous serez responsable de la gestion de la cuisine, de l’élaboration des menus et du respect des standards de qualité de l’établissement.
🎯 Vos missions :
🔹 Gestion de la cuisine et élaboration des plats :
Concevoir et proposer des recettes raffinées autour des viandes et des pâtes, en respectant les tendances gastronomiques.Maîtriser les techniques de cuisson et de préparation des viandes (maturation, cuisson basse température, grillades, etc.).Confectionner des pâtes fraîches et sauces maison avec des associations originales.
🔹 Organisation et management de l'équipe :
Gérer et encadrer l’équipe en cuisine (second, commis, plongeurs).Assurer la formation et le perfectionnement des membres de l’équipe.Répartir les tâches et veiller au respect des délais et des standards de l’établissement.
🔹 Gestion des matières premières et des stocks :
Superviser les commandes et la gestion des stocks avec rigueur.Sélectionner des produits frais et de qualité, en favorisant les producteurs locaux.Gérer la réception et la conservation des marchandises dans le respect des normes HACCP.
🔹 Respect des normes d’hygiène et de sécurité :
Contrôler l’entretien et la propreté de la cuisine et du matériel.Veiller à la traçabilité des produits et à la bonne gestion des DLC.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Cuisinier
VILLERS-SUR-LESSE
Cuisinier (h-f-x)
Pour un établissement de standing située dans la région de Rochefort, Vivaldis recherche recherche un cuisinier expérimenté avec entrée immédiate.
Vos responsabilités:
Vous travaillez en collaboration avec le personnel de cuisine;Vous suivez le menu et les recettes;Vous réalisez des entrées froides/ chaudes, plats principaux et assurez les cuissons;Vous respectez les normes d'hygiène et HACCP;Vous êtes capable d'envoyer de gros services 100-200 couverts.
InterimReal estateFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Voor een sushi-zaak in Malle zijn wij op zoek naar een ervaren chef-kok met interesse in de Aziatische keuken.
Wat zullen jouw taken zijn?
Bereiden van sushi, pad thai, yakisoba ...Als kok sta je in voor het bereiden van de gerechten.Je pakt de bestellingen in.Je controleert de voedingsmiddelen op versheid.Je superviseert de bereiding van de gerechten.Je stelt een planning op voor het keukenpersoneel.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Responsabilités et missions
Préparer les plats de la carteVérifier les stocksRespecter la chaîne du froid et les règles d'hygièneNettoyer votre espace de travail.
InterimServicesFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Cuisinier - Service Traiteur
Héron, Belgique
Cuisinier - Service Traiteur (h,f,x)
Tu es Cuisinier - Service Traiteur (H/F/X) et souhaite mettre à profit toutes tes compétences pour l'un de nos clients situé dans la région de Namur ? Ce job est fait pour toi !
Tes tâches :
Effectuer les recettes dans l'ensemble des préparationsS'occuper de la production des préparations et de leur mise en place (cuissons, accompagnements, expédition) ;Vérifier les commandes auprès des fournisseursS'occuper de la constitution des équipes (choix des permanents, recrutement des extras)Préparer la gestion du matériel nécessaireFaire la rédaction d'un rétroplanning et d'une stratégie d'organisation pour le jour J.Veiller au bon déroulement du service (livraison ou service sur place).Etre l'interlocuteur privilégié des clients lors de l'event
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Établissement reconnu de la région de Spa
Nous sommes à la recherche active d’un Cuisinier Polyvalent pour une mission à long terme en vue d’un engagement définitif au sein de notre établissement réputé de la région de Spa. Si vous êtes passionné par la cuisine, dynamique et motivé, cette offre pourrait être l'opportunité idéale pour vous !
Vos principales missions :
Préparer des plats chauds et froids en brasserie.Élaborer et cuisiner des crêpes.Assurer un service de qualité en respectant les standards de l’établissement.Travailler dans un environnement de cuisine ouverte non-stop de 12h à 20h30 ( horaires à définir )
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Need help searching? Ask Charlotte, your digital assistant.
Need help finding your ideal job?
Chat with me and we'll figure it out together.